Xclaim

Xclaim mobile

Iskoristite oglasni potencijal
Xclaim je jedna od vodećih oglasnih mreža s višegodišnjim iskustvom u kontekstualnom oglašavanju.
 

Xclaim mobile

Xclaim mobile oglasi funkcioniraju po principu pronalaska ključnih riječi unutar teksta na stranicama naših partnera.

Ključne riječi se, za razliku od Xclaim desktop verzije ne prikazuju u obliku zelenih dvostruko podcrtanih riječi, već algoritam samo prepoznaje zakupljene riječi ili fraze i na osnovu toga prikazuje samo relevantne oglase.

Mobilni oglasi su direktno povezani sa sadržajem teksta koji posjetitelji mobilnih portala u tom trenutku čitaju, te im se plasiraju samo relevantni oglasi.

Oglas se pojavljuje nakon prvog scrolla na dnu ekrana.

Oglas se automatski prilagođava na sve mobilne uređaje i tablete te iznosi 17% visine uređaja u portrait modu te 12% visine uređaja u landscape modu.

Izgled oglasa se automatski podešava na mobilne web stranice ili aplikacije, te je kompatibilan sa svim trenutno dostupnim uređajima.

sample 4
sample 1

Targeting

Nove mogućnosti targetiranja:

  • 1. Day-part targeting
  • 2. Week targeting
  • 3. Geo-targeting
  • 4. Frequency capping
  • 5. Smarter contextual capabilities

Cjenik: 25BAM CPM (cijena tisuću prikaza oglasa)

Tehnicke specifikacije oglasa: GIF format 2000x400px, tezine do 650 kB

Koliko ću zaraditi?

Vaša zarada je isključivo vezana uz posjećenost i količinu sadržaja Vaših stranica. Konkretno, Xclaim nudi 50% od svih ostvarenih prikaza na Vašim stranicama.

Minimalna zarada po CPM modelu medija je 5 BAM za CPM.

Xclaim Vam u realnom vremenu putem Vašeg online računa dostavlja detaljne izvještaje o Vašoj zaradi. Izvještaje možete pregledavati po različitim parametrima, mjesečnim, tjednim i dnevnim razinama.

sample 2
Postupajte prema ljudima kao da su ono što bi trebalo da budu, i pomozite im da postanu ono što mogu da budu. – Johan Volfgang Gete

O nama

Specijalizovani smo za kontekstualna Internet oglasna rešenja, tehnološki razvoj naprednih i inovativnih platformi vezanih za kontekstualno oglašavanje.

Istovremeno firma gradi i vlastitu partnersku mrežu kako bi osigurala kvalitetnu distribuciju Xclaim oglasa. Xclaim želi da se pozicionira kao tržišni i tehnološki lider kada je reč o kontekstualnom Internet oglašavanju.

sample 4