Xclaim

Mediji

Iskoristite oglasni potencijal
Uz Xclaim, više ne morate da tražite oglašivače za Vašu stranicu – Vaš rad prestaje u trenutku kada postavite Xclaim kod i kada oglasi počnu da se prikazuju.
 

Prednosti oglašavanja

Ovakva vrsta oglašavanja ne samo da ne uzurpira već postojeći oglasni prostor na sajtu na koji je postavljena, već u te svrhe koristi ono što do sada niste mogli da prodate – riječi. Ovo je idealna dopuna oglasima ili bannerima koje već prikazujete.

Xclaim oglašavanje je idealna mogućnost za zaradu za web sajtove, portale, blogove i forume bez obzira na broj posjetitelja. Kontekstualni karakter oglasa, lakoća implementacije i činjenica da se oglasi pojavljuju direktno u tekstu znače da ne morate dodatno mijenjati svoj sajt, rezervirati prostor za oglase ili razmišljati o optimizaciji, pozicijama ili traženju oglašivača – vaše je samo da kreirate kvalitetan i relevantan sadržaj – mi se brinemo za sve ostalo.

Potrebno je samo da kreirate svoj besplatan nalog, prijavite svoj sajt u odgovarajuću kategoriju i jednostavno iskopirate kod na svoju stranicu. Za najviše 24 sata, vaš sajt će biti uključen u mrežu, i počet ćete zarađivati.

Sav novac koji zaradite možete reinvestirati u oglašavanje vaših stranica tako što ćete napraviti svoju kampanju koju ćete plaćati već ostvarenom zaradom.

U isto vrijeme možete zarađivati i oglašavati svoju stranicu u Xclaim kontekstualnoj mreži stranica.

Pridruži se

Vlasnik ste portala, web stranice ili bloga i imate neiskorišten marketinški prostor? Vrijeme je se uključite u Xclaim mrežu za kontekstualno oglašavanje. Prijava je brza i jednostavna, odmah nakon pristupanja, prikazivat će se Xclaim riječi na Vašim stranicama, a vi počinjete zarađivati.

  Korisnici vole Xclaim jer se svuda uklapa bezšavno

 
sample 3

Zadrži inventar

Ulaskom u mrežu imate mogućnost ostvarivanja zarade na mjestima koje do sada niste mogli marketinški eksploatirati. Zaradu također možete reinvestirati u oglašavanje Vaših stranica na način da napravite vlastitu kampanju koju financirate Xclaim zaradom.

Xclaim funkcionira potpuno automatizirano

Mediji

Sav novac koji zaradite možete reinvestirati u oglašavanje Vaših stranica tako što ćete napraviti svoju kampanju koju ćete plaćati već ostvarenom zaradom.
U isto vrijeme možete zarađivati i oglašavati Vašu stranicu u Xclaim kontekstualnoj mreži stranica.