Xclaim

Iskoristite oglasni potencijal
Dobrodošli u Xclaim. Nova tehnologija, nov dizajn, novi benefiti, ali staro obećanje. Vaš oglas uvek u fokusu, plaća se samo klik. To je novi Xclaim.
 

Novi Xclaim

Xclaim platforma za kontekstualno oglašavanje omogućava oglašivačima da uz svoj brand povežu riječi i da ostvare maksimalan i mjerljiv povrat investicije, a partnerima – vlasnicima posjećenih stranica i blogova da ostvare dobit na mjesečnom nivou bez aktivnog rada u traženju oglašivača, kao i da iskoriste oglasni potencijal svojih stranica.

Ovakvo oglašavanje predstavlja specijalizovan vid oglašavanja, koji funkcionira po principu prikazivanja oglasnih poruka u vidu tzv. „balona‟. Oglasi će korisniku biti prikazani tek kada zadrži kursor na posebno obilježenoj riječi u okviru teksta.

Novi proizvodi

Iskoristite oglasni potencijal

VideoMonsterČudovišno velik oglas. Video. Micropage. Televizijski oglas na Internetu.

XclaimPRNapokon, PR tekst može biti vezan uz oglas. Recite to riječima.

Pregledaj proizvode
sample 4
sample 1

Uvijek u fokusu

Uz Xclaim svaki oglas je viđen. Garantiramo. Oglas se otvara samo kada korisnik to želi, a pogled mu je usmjeren na strelicu miša.

Mi znamo gdje su usmjereni pogledi i tamo postavljamo vaš oglas. Fokusirajte oglase i pobijedite banner blindness.

81 korisnika preferira one vrste oglašavanja u kojima sami donose odluku o aktivaciji

'DynamicLogic'

SafeContent

Xclaim pazi na okruženje vašeg oglasa. Kvalitetan oglas zazlužuje kvalitetan sadržaj. Filter pazi i na lažne klikove. Iza svakog klika stoji osoba od krvi i mesa. Ne robot.

99 Uspješno otklonjenih negativnih riječi. To ujedno i uklanja mogućnost negativnog iskustva.

sample 2


Banner Blind

"Banner blindness" je fenomen na web stranicama gdje posjetitelji svjesno ili nesvjesno ignoriraju informacije koje su prezentirane u klasičnim oglasima. Budući da je za prikaz Xclaim oglasa potrebana "akcija" posjetitelja (prelazak mišem preko dvostruko podcrtane riječi), svaki je oglas viđen i korisnik puno bolje pamti informacijek koje su prezentirane u samom oglasu.


Click Fraud zaštita

Xclaim sustav vrlo rigorozno odbija takozvane lažne klikove. Lažni klikovi su često producirani u volji da se ostvari sam klik, ali ne i stvarna posjeta stranici zainteresiranog korisnika. Takvi posjeti traju manje od jedne sekunde i pogubni su za svaku statistiku. U prosjeku Xclaim isporučuje dvostruk broj klikova od naplaćenog - što se vrlo lako može vidjeti u nezavisnim sustavima za mjerenje kao što je DoubleClick.

Postupajte prema ljudima kao da su ono što bi trebalo da budu, i pomozite im da postanu ono što mogu da budu. – Johan Volfgang Gete